top of page


JOBS
 

  • OFFICE MANAGER
    Office Manager gezocht bij Atelier MA+P! Ben jij een geboren organisator en hou je van een dynamische werkomgeving? Atelier MA+P zoekt een enthousiaste Office Manager die ons team komt versterken! Wie zijn wij? Atelier M Architects + Planners bv is een team van 12 enthousiaste architecten en stedenbouwkundigen. Samen met enkele ondersteunde teamleden werken we dagelijks aan uiteenlopende architecturale projecten. Wij benaderen elke opdracht met een unieke ruimtelijke visie en bieden oplossingen voor verschillende schaal- en complexiteitsniveaus binnen diverse bouwprogramma’s zoals (sociale) woningbouw- school- en zorgprojecten. Wat ga je doen? Als Office Manager ben je de steunpilaar van ons vennotenteam en onze medewerkers. Je hebt een breed en gevarieerd takenpakket, waaronder: Logistiek: beheren van kantoorbenodigdheden en bestellingen Boekhouding: verwerken van inkomende en uitgaande facturen Organisatie: plannen en organiseren van activiteiten zoals uitstappen en teambuildings HR: loonadministratie en ondersteunen bij wervingsprocessen Correspondentie: behandelen van inkomende en uitgaande e-mails Daarnaast krijg je de kans om processen te optimaliseren en mee te denken over verbeteringen. Je bent nauw betrokken bij onze projecten en helpt bij de planning en organisatie van begin tot eind. Wie ben jij? Je bent een manusje-van-alles dat zowel schriftelijk als mondeling uitstekend communiceert. Je voelt je thuis in een creatieve, familiale sfeer en bent: Georganiseerd en nauwkeurig Pragmatisch en hulpvaardig Zelfstandig en empathisch Handig met MS Office, kennis van Adobe of andere IT-software is een plus Wat zoeken wij? We zoeken iemand met enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol. Een achtergrond in de architectuursector is een pluspunt, aangezien dat bijdraagt aan een beter begrip van onze projecten en processen. Een bachelor- of masterdiploma is gewenst, evenals een goede beheersing van het Nederlands. Kennis van Frans is een voordeel. Heb je niet de benodigde ervaring, maar leer je snel? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wat bieden wij? Een vaste plek in een inspirerende omgeving met een veelzijdig takenpakket Een voltijds of deeltijds (4/5e) bediende contract Marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring, met extralegale voordelen waaronder een netto onkostenvergoeding, een parkeerkaart of vergoeding voor openbaar vervoer, maaltijd- en ecocheques en 5 extra vakantiedagen bij een voltijdse betrekking Ben jij de Office Manager die wij zoeken? Stuur ons een mail met cv naar info@a-map.be en hopelijk tot binnenkort!
  • SPONTANE SOLLICITATIE
    Stuur ons een sollicitatiemail met cv en portfolio naar info@a-map.be en hopelijk tot binnenkort!
2014_Modelwijk 16-17_0501 (c) Bart Heijnens (19) kopiëren.jpg

OVER ATELIER MA+P 

Atelier MA+P is een sociaal en maatschappelijk geëngageerd ontwerpbureau gelegen in Schaarbeek waar collega’s in teams werken met als hoofddoel samen de best mogelijke versie van onze projecten te maken. Onze projecten beslaan verschillende schalen, hebben uiteenlopende contexten en diverse functies. We zijn oa. actief in de zorgsector, groepswoningbouw, sociale woningbouw, scholen, openbare gebouwen en stedenbouw. We vinden het belangrijk dat het project duurzaam is en een maatschappelijk relevantie heeft en vertrekken steeds vanuit een stedenbouwkundige benadering met daarnaast de nodige aandacht voor keuze van materialisatie en detaillering.

Wij bieden jou een competitief salaris aan binnen een horizontale werkomgeving waar autonomie centraal staat en flexibele werkuren een mogelijkheid zijn. Voor ons is het persoonlijk welzijn van iedereen net zo belangrijk als een goede bedrijfscultuur. Daarom hechten we veel belang aan een goed evenwicht en werken we aan een hechte groep door het organiseren van teamactiviteiten die onze blik op architectuur en stedenbouw verruimen. Zo gaan we jaarlijks op een binnenlandse uitstap om eigen projecten in combinatie met andere Belgische architectuurprojecten te ervaren.  Elke twee jaar gaan we internationaal op teambuilding uitstap om onze horizonten architecturaal te verbreden. Daarnaast is elke gelegenheid goed om prestaties samen te vieren, of het nu gaat om het winnen van een wedstrijd, het binnenhalen van een belangrijk project of een persoonlijke mijlpaal van een collega. We hopen jou aan te moedigen om ons team te komen versterken en de bedrijfscultuur van Atelier MA+P te ervaren en we kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te verwelkomen als nieuwste teamlid.

bottom of page